Patience.nl Sponsor van Spellenfestival.be

“Spellenfestival” is een groot bordspelfestival dat jaarlijks in België wordt georganiseerd door Spellenfestival VZW, een non-profit organisatie. Het evenement biedt een breed scala aan bordspellen, workshops en activiteiten voor deelnemers van alle leeftijden, met een bijzondere nadruk op het creëren van een meeslepende ervaring voor zowel casual als serieuze gamers.

Logo Spellenfestival Genk

Spellen Die Mensen Samenbrengen

Het festival biedt volop mogelijkheden om nieuwe spellen uit te proberen, games te kopen bij exposanten en deel te nemen aan game-gerelateerde activiteiten. Evenementen met fysieke spellen, zoals dit festival, blijven belangrijk. Want hoewel online gamen leuk is, blijft het even spannend om in het echt te spelen en face-to-face contact te leggen.

Patience Spelen

Tijdens de 2024-editie van het festival, gepland op zondag 22 september in de Limburghal in Genk, kunnen bezoekers ook naar hartelust Patience spelen. Patience.nl is trots sponsor te zijn van dit groeiende spelevenement.

Als je geïnteresseerd bent in bordspellen en graag aanwezig wilt zijn of meer wilt weten, kun je aanvullende details vinden en kaartjes kopen op de officiële website van het festival: spellenfestival.be. Tickets zijn beschikbaar, met speciale kortingen voor vroege vogels en verschillende gezinsticketopties.

Standhouders

Deelnemende standhouders zijn van alle markten thuis. Van uitgevers met spellen voor de allerkleinsten tot ontwikkelaars die hun prototypes komen testen. Ook spellenclubs die hun werking presenteren en winkels waar je je favoriete spel kunt kopen, zijn aanwezig. Wil je zelf deelnemen als standhouder? Neem dan contact met ons op via de website.